LA BELLA VITA

LA BELLA VITA het enige échte Italiaanse restaurant in de omgeving!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 865 beoordelingen
2 aug 2020 om 20:05 Super lekkere pizza's en mega snel bezorgd, top!
1 aug 2020 om 21:22 Smaak prima maar wel eerg veel vocht
1 aug 2020 om 21:12 Kwam 45 minuten telaat.
29 jul 2020 om 21:02 erg lekker, goede temperatuur en op afgesproken tijd
29 jul 2020 om 20:06 Bezorging was 20 minuten later dan de aangegeven bezorgdtijd. (Zonder bericht) Een pizza anders dan besteld, maar evengoed wel lekker!!
25 jul 2020 om 20:52 Heerlijk gegeten
24 jul 2020 om 21:07 Ik had 17:40 besteld en het was er 19:00
24 jul 2020 om 11:49 Bezorging duurde veel langer dan beloofd. Na ruim een uur ben ik gaan bellen, toen waren ze nog bezig met de bestelling en moesten ze nog de oven in. Ook aangegeven bij de bestelling dat we ze graag gesneden ontvangen bij gebrek aan bestek. Maar helaas.
24 jul 2020 om 11:26 Afgesproken tijd 18:30u pizza’s kwamen om 18:00u vorige keer een uur te laat. Pizza waren lauw. Pizza met salami besteld. Omdat ik salami erg lekker vind heb ik voor €1,50 extra salami erbij besteld. Op de pizza zat welgeteld 4 plakjes salami op.
22 jul 2020 om 20:35 Heerlijk eten, Snel bezorgd. Vriendelijke bezorger ook!
20 jul 2020 om 23:57 Ondanks de vele reviews waarin aangegeven wordt dat de bezorgtijd vreselijk lang zou zijn, werd mijn bestelling netjes op de gekozen tijd bezorgd, binnen 50 minuten na het bestellen. De pasta’s waren top, echter wel penne gekregen in plaats van macaroni.
17 jul 2020 om 8:33 Aan de telefoon was beloofd dat het binnen 35 minuten bezorgd zou worden dit werd uiteindelijk 75+ minuten. eten was lekker.